• 1. Card de cumparaturi, la un act distanta

  E mai simplu ca niciodata sa-ti iei un card de cumparaturi, pentru ca acum nu mai ai nevoie de adeverinta de salariu, ci doar de cartea de identitate. Aplica acum pentru cardul potrivit!

  * Documentatia simplificata se aplica in cazul veniturilor din salarii si celor din pensii; detalii in oricare agentie Raiffeisen Bank sau apeland *2000.

 • 2. Cumperi ce vrei, oriunde in lume

  Cumparaturile saptamanale la supermarket, plinul de benzina, noul TV LCD, masa la restaurant cu prietenii, excursia la Paris, biletele la concert disponibile pe Internet, concediul din acest an etc...Foloseste-l oriunde si oricand. Ai 0% comision pe tranzactie pentru platile direct la comercianti, in Romania sau strainatate!

 • 3. Plati rapide, dintr-o singura miscare

  Plateste usor prin tehnologia contactless, fara sa introduci cardul in POS sau codul PIN, orice tranzactie sub 100 Lei. Trebuie doar sa apropii cardul de terminalul contactless si plata s-a efectuat.

 • 4. Cumperi in rate lunare fara dobanda in reteaua magazinelor partenere

  Ai la dispozitie o retea in extindere de magazine partenere din diferite domenii de activitate: moda, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT&C, auto, etc., de unde poti cumpara produse pe care sa le achiti apoi in 3, 4, 5, 6, 9 sau 12 rate lunare fara dobanda. Practic nu platesti decat ceea ce cumperi.

 • 5. Ai cele mai variate modalitati de rambursare!

  0% dobanda pana la 56 de zile
  Foloseste cardul de cumparaturi fara dobanda! Plateste cu cardul, ramburseaza integral sumele utilizate pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda.

  Rambursare flexibila
  Tu alegi cati bani rambursezi lunar! In functie de banii pe care ii ai, poti rambursa lunar orice suma, pornind de la minimum 5% din creditul utilizat.

  Plata in rate fixe, cu dobanda redusa
  Gestioneaza-ti bugetul cu costuri reduse! Alege plata in rate lunare fixe (6, 12, 18, 24 sau 36 de rate) pentru cumparaturi in valoare de minimum 300 Lei si ai dobanda redusa.

  Sistemul de rambursare este flexibil
  Poti alege data de emitere a raportului de activitate (7, 15 sau 22 ale lunii) si modul de rambursare a sumelor utilizate (prin depunere de numerar, virament bancar sau debitare automata a contului curent de la Raiffeisen Bank).

 • 6. Primesti bonusuri la cumparaturi

  Programul MultiShop
  Cardul tau iti aduce cumparaturi gratuite! Indiferent de cardul de cumparaturi pe care il alegi (Card de Cumparaturi, Card de Cumparaturi Vodafone, Card de Cumparaturi Gold), beneficiezi de reduceri garantate in magazinele partenere ale bancii.

 • 7. Pachetul de servicii de protectie

  Protectia Cardului
  Informatii despre contul de card oferite de banca prin intermediul serviciului Call Center Raiffeisen.

  Protectia Cumparaturilor
  Obtii repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii bunurilor platite cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in cazul deteriorarii/distrugerii/furtului, intr-o perioada de 45 zile calendaristice de la data cumpararii.

  Protectia Pretului
  Beneficiezi automat de cel mai bun pret pentru cumparaturile platite cu cardul: daca ai cumparat un produs cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si ulterior, in termen de 21 zile calendaristice de la data achizitiei, gasesti acelasi produs la un pret mai mic, asigurarea iti ramburseaza diferenta de pret.

  Ai reducere 5% la CASCO, 10% la asigurarea locuintei, 10% la asigurarea ta si a familiei tale prin UNIQA Asigurari.

  Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati nota de informare Protector.

 • 8. Beneficiezi de protectia rambursarilor

  Protectia Rambursarilor
  Acest serviciu optional acopera riscul de pierdere involuntara a locului de munca precum si riscul de deces din imbolnaviri sau accident si ti-l oferim gratuit pentru primele 3 cicluri de tranzactionare.

 • 9. Primesti gratuit pana la 4 carduri suplimentare

  Imparte beneficiile cardului de cumparaturi Raiffeisen Bank cu inca 4 persoane
  Le poti oferi celor dragi cate un card suplimentar, fara niciun cost de administrare. Mai mult, pentru fiecare card suplimentar alegi acces total sau partial la limita ta de credit.

 • 10. Cumparaturi online in siguranta

  Serviciul Comert Electronic 3-D Secure
  Pentru plati in siguranta pe internet ai cardul inrolat in serviciul Comert Electronic 3-D Secure.
  Pentru activare click aici si citeste cu atentie instructiunile.

 • 11. Asigurare de calatorie in strainatate

  Asigurare de calatorie in strainatate
  Asigurare medicala de pana la 20,000 EURO care include asigurarea medicala obligatorie.
  Asigurare pentru intarzierea zborului / bagajelor de pana la 500 EURO.

  Serviciile de asistenta si asigurarile de calatorie sunt disponibile contra unei taxe anuale, 24/7, oriunde in lume, pentru tine si membrii familiei tale, daca cel putin o plata legata de calatoria in strainatate a fost efectuata de pe teritoriul Romaniei, inainte de inceperea calatoriei, cu cardul tau de cumparaturi. Dovada asigurarii se face pe baza cardului special de asigurat pe care il vei primi la activarea asigurarii. In cazul producerii unui eveniment asigurat, trebuie sa contactezi asiguratorul Coris Romania la numarul de telefon +4021-201.90.30 , inscris pe cardul de asigurare pe care este necesar sa il ai cu tine.